Adcomaster en Adcoclass Project

906bDaar waar de combinatie van prijs met de beste kwaliteit de belangrijkste rol speelt zijn de Adcoclass Project en de Adcomaster Project een uitstekende keuze.
Beide geproduceerd met Asota® projectvezels, bleekmiddelbestendig en eenvoudig in onderhoud. Met verbeterde vezelkroezing en uitstekende poolhechting.

Adcoclass Project set 14-11

Interfloor Adcoclass is de beste dylour naadvilt in de Nederlandse markt, o.a. vanwege zijn poolgewicht, maar ook door zijn hogere vernaalding(dylour), en de hoogwaardige vezels die er in verwerkt zijn.

Verkrijgbaar in 10 fraaie gedekte commerciële kleuren passend bij de huidige markt. Er zit nu o.a. een fraaie, bijna zwarte kleur in naast de reeds bestaande kleur antraciet. Verder is er een stijlvolle paarse kleur en een greige kleur toegevoegd aan de nieuwe collectie.

Adcomaster Project set 14-12

De nieuwe set van de Adcomaster Project ziet er zeer sprankelend uit met min of meer twee kleuren thema’s. Eén zijde met de beste kleuren uit de vorige stalenset en een zijde met allemaal nieuwe uni kleuren, van fel blauw tot diep zwart.

Door de zeer compacte vlakke oppervlaktestructuur in combinatie met een hoge vernaalding heeft de Adcomaster zelfs klasse 33 binnen de EN norm 1470.


Kenmerken en eigenschappen Adcomaster en AdcoclassAdcomaster-Project_906585 Project

  • AsotaProjectvezelZeer hoge lichtechtheid en UV-stabiliteit door gebruik van hoogwaardige kleurstoffen
  • Permanent antistatisch
  • Vlekafwijzend en eenvoudig in onderhoud, bleekmiddelbestendig
  • Verbeterde vezelkroezing met uitstekende poolhechting
  • Uitstekende verwerking in productie, met uitstekende kleurmenging, waardoor op naden geen kleurverschillen ontstaan

Adcoclass-Project_904913
Adcomaster Project is eveneens op 200 cm breed leverbaar en alleen per rol te bestellen. Neem contact op met Interfloor voor de verkoopprijs.

Adviesverkoopprijs Adcoclass Project slechts € 64,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 16,00 per m²)  – Eveneens op 200 cm breed leverbaar.

Vanaf december verkrijgbaar bij uw woning- of projectinrichter.


december 2014 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (juni 2022)

Bekijk collectie tapijt

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende