Interfloor-logo-white.svg

Betona Project – Vinylcollectie

710_Interfloor-Betona-Project_Vinyl_Comfortabel-sterk-hygienisch-betaalbaar-stijlvolDe ultiem krachtige Betona Project is geschikt voor zéér intensief gebruik. Betona Project heeft het uiterlijk van een subtiel betonnen vloer echter met alle voordelen van 400 cm breed PVC vinyl.

“Een absolute krachtpatser!”

De jongste trend voorspellingen laten nog telkens zien dat beton en marmer gelijkende vloeren een actueel en ook toekomstig interieurbeeld zijn. Betona Project combineert de geliefde en trendy marmer en betonlook met woon- en werkgenot van het hoogste niveau!

Ondanks de ‘harde touch’ is deze eenvoudig en relatief snel te installeren vinylvloer een stuk comfortabeler dan een daadwerkelijke vloer van beton. Dit wil niet zeggen dat het materiaal niet sterk is, Betona Project heeft een zeer hoge slijtvastheid door zijn slijtlaag van maar liefst 0,6 mm en is hiermee geschikt voor intensief woon- en projectgebruik tot zelfs industrieel gebruik!

“Uitermate slijtvast en waterbestendig”

Daarnaast is deze multifunctionele vloer waterproof en kun je hem perfect combineren met vloerverwarming/vloerkoeling. Dit maakt Betona Project uitermate geschikt voor toepassing in toilet, badkamer of keuken; een plek waar een comfortabele niet al te harde vloer gewenst is. Een vloer die tegen een stootje maar ook tegen wat water kan.

710_Interfloor-Betona-Project_Vinyl_Woongenot-van-hoogste-niveau“Functioneel, van badkamer tot werkruimte!”

Bij sanitaire ruimtes wordt niet snel gedacht aan pvc-vinyl terwijl dit een zeer betaalbaar, hygiënisch en tevens stijlvol en origineel alternatief is. Het is een vloer die contactgeluid verminderd, geluid isoleert en warmte absorbeert.

Een bijkomend voordeel kan zijn dat vinyl nog geen 3 mm dik is en er bij weinig ruimte onder bijvoorbeeld deuren geen aanpassingen aan een woning gedaan hoeven te worden. Ten opzichte van veel gehanteerde badkamervloeren van tegels of beton is Betona Project door zijn antislip en zachtheid een comfortabele maar óók veilige keus.

Van restaurant of hotellobby tot industrieel gebruik!

Of het nu gaat om een hippe industriële woonomgeving of praktische werkomgeving. Betona Project vertegenwoordigt dit allemaal! Zijn classificatie 23-33-42 maakt Betona Project geschikt voor vrijwel alle ruimtes en toepassingen. Voor garage of werkplaats, entree, aula, school of ziekenhuis, Betona Project zal zijn kracht doen blijken en zijn stijl tot uiting brengen.

De Mechanical Embossing biedt extra slijtvastheid en slipweerstand voor optimale prestaties. De toegepaste HyperGuard+® PU ultra hygiënische coating maakt deze naadloze PVC vloer nog eens extra hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Zie voor onderhoudsadvies vinylverzorging»

Haal comfort én stijl in huis en op locatie

Het minimalistische beton-marmer dessin is verkrijgbaar in 9 kleuren met een natuurlijk mat effect. Kies voor een subtiele natureltint, stoer ‘Metallic Blue’ of een van de meer uitgesproken kleuren als ‘Rust Orange’.


Kenmerken en eigenschappen Betona Project – set 20-10

 • 710819_Interfloor-Betona-Project_minimalistisch-beton-marmer-dessin-mat-effectGebruiksclassificatie: klasse 42-33-23
 • Toepassing: intensief woongebruik tot industrieel gebruik
 • Extra Hyperguard+® PU Topfinisch – makkelijk in onderhoud & hygiënisch
 • Mechanical Emboss – voor extra slijtvastheid
 • en een goede slipweerstand (antislip R10))
 • Slijtlaag: van 0,60 mm
 • Gewicht: 2200 gram per m²
 • Zwenkwielen: woon- en projectgebruik
 • Vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming
 • Interfloor-Betona-Project_Pit-getest_Mechanical-emboss_R10_Hyperguard_RecyclebaarVerkrijgbaar in 9 marmer- betonlook kleuren
 • PIT getest en 100% recyclebaar

Adviesverkoopprijs € 104,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 26,- per m²)*
Vanaf medio december verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


december 2020 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (juni 2022)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende