Living Wood – Vinylcollectie

811_Interfloor-Living-Wood_vinyl-collectie“Een elegante vloer met optimale prestaties!”

Living Wood is een veelzijdige vinylkwaliteit waarbij het houtdecor een prachtig natuurlijke look en levendige uitstraling heeft dankzij de Extreme Protection toplaag met Mat Effect®

De oppervlaktebehandelingen bieden uitstekende slijtage, reinigings- en onderhoudseigenschappen. Door de toepassing van de diamant gelijk harde deeltjes van de Extreme Protection afwerking verbetert de slijtageweerstand waardoor zand en vuil nauwelijks invloed hebben op slijten en krassen van de vloer.

“Geschikt voor vrijwel iedere leefsituatie”

Living Wood heeft een fraaie harde natuurlijke touche maar ís en blijft een zachtere kunststof vloer die comfortabel aan de voeten is en contactgeluiden isoleert. Daarmee biedt Living Wood een aanzienlijk hoger wooncomfort dan een echte planken vloer.
Ook is PVC vinyl zeer eenvoudig in onderhoud, geschikt voor vloerverwarming en slipbestendig. Uitermate geschikt voor kinderen maar ook voor huisdieren en dankzij de vochtbestendigheid zelfs geschikt voor gebruik in keuken en badkamer.

“Toewijding aan duurzaamheid zonder concessies aan prestaties”

Living wood is daarbij een bijna 100% phtalaatvrij vinyl met een lage VOC-uitstoot dankzij de toegepaste Phthalate Free Technology. Hierbij worden phtalaatvrije weekmakers gebruikt bij de productie van de vinylvloer om het binnenmilieu en de luchtkwaliteit te verbeteren. Tevens wordt daarmee bijgedragen aan ons streven vloeroplossingen te bieden met een zo laag mogelijk gebruik van water, reinigingsmiddelen en energie en een verkleining van de ecologische voetafdruk. Dit zonder concessies aan de prestaties en de ontwerpervaring.

Verschillend plankformaten voor het gewenste effect

811_Interfloor-Living-Wood_close-up

Verkrijgbaar in 11 natuurlijke variaties in natuurlijke tinten verdeeld over 2 houtdessins voor een elegante vloer. Het formaat van een plank speelt een rol in het optische effect van een ruimte. Is er sprake van een grote ruimte dan maken lange planken de ruimte langer. Het dessin met robuuste plank van 150 x 20 cm leent zich daarmee uitermate voor grote ruimtes. Bij een kleinere kamer maken juist smalle planken de ruimte groter. Het 300 dessin met fijnere planken zal hierin meer tot zijn recht komen.

“Inspirerende ruimtes ook projectmatig”

Dankzij de verbeterde akoestiek en de krachtige eigenschappen is Living Wood tevens geschikt voor werk- en commerciële projecten, waaronder kantoren en winkels. Door de goede akoestiek draagt een vinylvloer bij aan de prestaties op de werkplek en het welzijn in de ruimte.

Een ander voordeel van kamerbreed pvc vinyl is dat het zeer eenvoudig te installeren is en net zo gemakkelijk weer te verwijderen, dit zonder de ondervloer te beschadigen.


Eigenschappen Living Wood – set 1/2 en 2/2 – 2020

 • 811237_Living-WoodGebruiksclassificatie: 23 – 32
 • Woonomgeving zwaar gebruik, project licht gebruik
 • Extreme Protection – Extra slijtvaste afwerking
 • Mat Effect® toplaag – met natuurlijke uitstraling
 • Better Indoor Air Quality – VOC minder dan 100 |up/m.
 • Phthalate Free Technology – phtalaatvrij vinyl
 • Akoestiek verhogend – Contactgeluidsisolatie 16 dB
 • Zwenkwielen – woon en werkgebruik
 • Antislip weerstand – R10
 • Verkrijgbaar in 11 natuurlijke kleuren
 • Plank 200-dessin: 150 x 20 cm
 • Plank 300-dessin: 133 x 16,6 cm

Adviesverkoopprijs € 79,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 19,75 per m²)*

Vanaf medio januari verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


januari 2020 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (juni 2022)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende