UIT COLLECTIE: Mystico – Tapijtcollectie

“Méér dan de stijl en elegantie van marmer”

De unieke en bijzondere tapijtcollectie Mystico ademt de sfeer van chique marmer met zijn elegante geaderde uiterlijk en combineert dit met aangenaam woongenot. Een verrassende trendy vloer met een stijlvolle en karakteristieke uitstraling.

“Een designtrend is die altijd populair zal blijven”

Een vloer is de basis van ieder interieur, het podium waarop meubels mogen schitteren en vandaag de dag mógen vloeren de aandacht trekken!

Het gebruik van marmer in het interieur is niet nieuw maar staat momenteel in weer de schijnwerpers. Geroemd om zijn schoonheid en elegantie is het een van de meest geliefde materialen. Veelvuldig gebruikt in meubels, werkbladen, verlichting, allerhande accessoires en uiteraard als vloer.

“Marmer met een knipoog”

Mystico speelt met zijn marmereffect in op deze designtrend die zonder twijfel de komende jaren populair zal blijven. Marmer met een knipoog, als print op tapijt. Mystico biedt meer dan het fascinerende uiterlijk van marmer, het kortpolige tapijt heeft vele voordelen ten opzichte van marmer gesteente. Dit kamerbrede tapijt heeft een warme uitstraling, is akoestiek verhogend, geluiddempend en warmte isolerend. Vriendelijk voor kinderen en in vrijwel iedere ruimte toepasbaar.

Creëer een luxe en aangenaam leefklimaat, ook projectmatig.

Mystico is naast intensief woongebruik ook geschikt voor project gebruik. Een decoratieve en luxe basis voor een restaurant of shop. Van bed & breakfast tot hotel. Mystico is mede dankzij haar gemêleerde meerkleurige dessin vergevingsgezind en praktisch.

Of verhoog de uitstraling en het comfort van een ruimte met gladde vloer eenvoudig door middel van een karpet. Mystico is als maatwerk karpet in vrijwel iedere afmeting leverbaar en met diverse afwerkingsmogelijkheden naar wens samen te stellen.

Geïnspireerd door marmer, gekenmerkt door levendige aderen

Het rapport van bijna twee bij twee meter, te danken aan de productie met exclusieve print- technologie, creëert een authentiek beeld. Mystico_Brochure_achterzijdeMystico is verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren met prachtig levendige aderen. De dessins met lichte aders zijn daarbij dynamischer/ uitgesprokener dan de dessins met donkere ader, die juist wat rustiger ogen.

Brochure Interfloor Myscrete

Bekijk de digitale folder “Mystico” voor een sfeerimpressie of download de folder via de pagina POS materiaal onder het het dealerlogin gedeelte van de Interfloor website.


Kenmerken en eigenschappen Mystico – set 19-08

 • Image 3 of 9 – Interfloor Mystico – Kleur 725 – Detail Exclusive Print TechnologyGebruiksclassificatie: 23 en 32
 • Toepassing: zwaar woongebruik – normaal projectgebruik
 • Poolmateriaal: 100% polyamide IMPREL®
 • Verfmethode: Chromojet exclusive printing
 • Zwenkwielen: wonen geschikt
 • Trappen: wonen geschikt
 • Akoestiek verhogend – contactgeluidsisolatie ca 20dB
 • Rapport: 191 cm x 199 cm
 • Verkrijgbaar in 6 ton-sur-ton kleuren
 • Gecertificeerd met het GUT label
 • Uitermate geschikt als karpet op maat

Adviesverkoopprijs (€ 159,-) per strekkende meter op 400 cm breed (€ 39,75 per m²) – exclusief legkosten.

Verkrijgbaar vanaf begin oktober bij uw woninginrichter.


september 2019 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (juni 2022)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende