Construct – Vinylcollectie

726_Interfloor-Construct_vinyl-collectie

“Trendy, strak & zéér voordelig!”

Een trend die al enkele jaren een feit is, de industriële betonlook is niet meer weg te denken uit het interieur. Met de vinylcollectie ‘Construct’ introduceert Interfloor een zeer betaalbare PVC vloer op 400 cm breed als aanvulling op de bestaande succesvolle Interfloor ‘look-a-like beton kwaliteiten’.

Construct is ontwikkeld als budget vloer in combinatie met een goede kwaliteit. Met het uiterlijk van een betonnen gietvloer echter met alle voordelen van een vinylvloer. In tegenstelling tot een echte cementgebonden gietvloer is Construct zeer snel te leggen, erg eenvoudig in onderhoud, kras- en vochtbestendig waardoor de vloer zelfs uitermate geschikt is voor in vochtige ruimtes als een keuken.

Naast functioneel is een vinylvloer zeer comfortabel; geluiddempend, voelt aangenaam warm aan en helpt zelfs energie te besparen dankzij de uitstekende thermische isolatie die ook perfect te combineren is met vloerverwarming.

Construct is genormeerd met gebruiksclassificatie 23 en 31 waarmee deze voordelige kwaliteit bovendien geschikt is voor zwaar residentieel gebruik, van een druk belopen hal tot kantoor aan huis.

De naadloze kwaliteit Construct heeft een Premium Protect toplaag die de vloer beschermt tegen vuil en vlekken en extra gemakkelijk te onderhouden en te reinigen maakt. De Natural Look oppervlaktestructuur met extra slipweerstand creëert een warme en sfeervolle uitstraling, een harde en natuurlijke touche en een natuurgetrouwe oppervlakte met een fraaie voelbare structuur.

“Een behaaglijke vloer met een robuuste uitstraling, eigentijds en allround”

Construct is verkrijgbaar in 5 minimalistische grijstinten met een realistische cement/betonlook met mat effect. Ieder voortreffelijk te combineren met verschillende woonstijlen en materialen voor een fantastische sfeer.


Kenmerken en eigenschappen Construct – set 18-09

  • 726191_Interfloor-ConstructGebruiksclassificatie: 23 – 31
  • Toepassing: zwaar woongebruik (bijv werkruimte) & licht projectgebruik
  • Natural Look oppervlaktestructuur
  • Premium Protect finish met Slip Resistant
  • Geluiddempend: reductie > 17 dB
  • Getest in een erkend onafhankelijk laboratorium
  • Verkrijgbaar in 5 betontinten

Adviesverkoopprijs € 67,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 16,75 per m²)*

Vanaf begin november verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


november 2018  –  Zwartsluis   |   * Prijs is exclusief legkosten (juni 2022) 

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende