Interfloor-logo-white.svg

Interfloor A4 Stalenservice

Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Interfloor A4 Stalenservice

De Interfloor A4 Stalenservice is een gratis service van Interfloor waarbij u van het tapijt en/of vinyl van uw keuze één of meerdere kleuren kunt opvragen. Interfloor zal u dan per post een A4 kleurstaal toesturen. Met de stalenservice hopen wij u optimaal van dienst te zijn bij uw keuze voor Interfloor tapijt en/of vinyl en uw definitieve kleurbepaling. De Interfloor A4 Stalenservice is een gratis service van Interfloor.

Hoe aanvragen?

Zoek via het menu Collecties (1) of met behulp van de Productfinder het tapijt en of vinyl waar u een staal van wilt aanvragen. Kies de gewenste kleur en klik op de detailpagina van de staal op de button “A4 Kleurstaal aanvragen” (2) De betreffende staal wordt in uw A4 Stalenselectie gezet.

Om uw A4 Stalenselectie in te zien gaat u naar het “A4 Stalen icoon” (3) in het navigatiemenu. In dit icoon kunt u direct zien hoeveel stalen u heeft gekozen. U kunt maximaal 3 stalen aanvragen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u de aanvraag afronden zoals dat ook met een reguliere bestelling in een winkel zou gaan. Wij vragen enkele gegevens met betrekking tot verzenden van het stalenpakket. Ter bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin uw gegevens en de aangevraagde stalen.

De aanvraag

Bij de afronding van uw stalenaanvraag heeft u keuze uit 2 opties voor de verzendmethode. Reguliere verzending en Express verzending.
Interfloor verwerkt en verzendt de stalen op de eerstmogelijke werkdag na de aanvraag. 

Reguliere verzending stalenaanvraag
Wij verzenden de stalen op de eerstmogelijke werkdag na de aanvraag gratis. Houdt u rekening met 4 tot 10 werkdagen om de A4 stalen te ontvangen via de reguliere post. 

Express verzending stalenaanvraag
Heeft u de stalen snel nodig? Kies dan voor de Express-verzending. De kosten voor de Express verzending bedragen € 2,95 en worden aan het eind van de bestelprocedure als keuze zichtbaar. Betaal gemakkelijk met iDeal via elke Nederlandse bank. Houdt u rekening met normaliter 1 tot 3 werkdagen om de A4 stalen te ontvangen. 

Onze dealers

Vakbekwaam advies en professionele stoffering is onmisbaar voor jarenlang woon- en werkplezier. Daarom adviseren wij u met de ontvangen stalen een Interfloor dealer te bezoeken. U krijgt daar een persoonlijk advies en voor de in te richten ruimte(n). 

stalen_bestellen_1
stalen_bestellen_2
stalen_bestellen_3