UIT COLLECTIE: Duette – Tapijtcollectie

140_Interfloor-Duette_tapijt-collectie

De semi hoogpool Duette is ontwikkeld als vervolg op de reeds jaren succesvolle kwaliteit Firenza-S. Een fraaie en speelse ‘shaggy’ waarbij Duette is geproduceerd met een voordeliger constructie. Geen dunne en dikke draden maar met een enkelvoudig ton-sur-ton geverfd polyamide garen voor een levendige structuur. Hierdoor is Duette een subtiel tweekleurig tapijt met een vrolijke twist en een geweldige prijs!

“Tijdelijk verkrijgbaar voor een aantrekkelijke introductieprijs van € 98,- per strekkende meter!”

Het lichte frisé in het garen van Duette creëert een dynamische uitstraling en geeft een enigszins warrige look zonder duidelijke vleug werking. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee, Duette is eenvoudig in onderhoud en praktisch in gebruik.
De 2 x 2-draads polyamide garens zijn veerkrachtig waardoor dit tapijt een lange levensduur heeft.

Met de voordelen van tapijt

Ook Duette creëert een beter binnenklimaat in huis, neergedaald stof dwarrelt ook als er over de vloer gelopen wordt niet direct omhoog, de stofdeeltjes worden vastgehouden tot het tapijt wordt gezogen. Tapijt werkt warmte-isolerend en is daarmee energie en kostenbesparend.

Duette is een heerlijk comfortabele kwaliteit met een hoge contactgeluidsisolatie, een luxueuze uitstraling en tevens geschikt voor intensief woongebruik. Hierdoor leent Duette zich voor talrijke toepassingsmogelijkheden van woon- tot slaapkamer en is tevens geschikt voor intensief gebruikte plekken als een hal of trap.

“Trendy tinten als terra, indigo, saffier en denim.”

Het kleurenpalet van Duette is kleurrijk, vrolijk en zeer actueel. Een prachtig wat lichtere terra die mooi te combineren is met trendy materialen als chique marmer, bamboe of ruigere stenen oppervlaktes. Warmere beiges en koelere greiges die met zeer uiteenlopende materialen en interieurstijlen te combineren zijn.

De zachtere pasteltinten van afgelopen jaren maken plaats voor donkerdere kleuren als kobalt blauw / indigo en fellere kleuren waaronder limegroen en turquoise. Daarnaast is Duette ook verkrijgbaar in de subtiele tint saffier en denim / staal blauw.

Een persoonlijk op maat gemaakt karpet

Duette is met haar levendige structuur en semi hoogpolig frise garen prachtig toe te passen als karpet. Bekijk de vele afwerkingsmogelijkheden voor een persoonlijk en op maat gemaakt vloerkleed op de pagina ‘Karpetten op Maat


Kenmerken en eigenschappen Duette – set 18-09

  • 140772_Interfloor-DuetteGebruiksclassificatie: 23 en 31
  • Woonomgeving: intensief gebruik/ licht project gebruik
  • Trappen geschikt: woon gebruik
  • Poolmateriaal: 100% polypropyleen 6.0 Soft Yarn
  • Lichtecht: <5
  • Permanent antistatisch
  • Akoestiek verhogend – contactgeluidsisolatie ca. 20 dB
  • Pit/Prodis getest en gecertificeerd met het GUT Label
  • Verkrijgbaar in 13 trendy ton-sur-ton kleuren

Tijdelijk verkrijgbaar voor een introductieprijs van € 98,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 24,50 per m²)*

Vanaf begin oktober verkrijgbaar bij uw woninginrichter.


oktober 2018 – Zwartsluis      |    * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende