Dynamic Stone – Vinylcollectie -2021

748_Interfloor-Dynamic-Stone_Kleur-899-tegel_Modern-landelijke-Keuken_beton-tegeldessin“Vernieuwd allover en XL tegeldessin!”

De uiteenlopende en karakteristieke naadloze PVC-vloer Dynamic Stone heeft wederom een schitterende aanvulling gekregen. Set 1/2 en 2/2 – 2021 bevat nieuwe en actuele kleuren van het geliefde allover betondessin en tevens een magnifiek XL tegeldessin met betonlook tegels van maar liefst 50 x 50 cm.

“Voortreffelijk levensechte steenlook!”

Zonder zichtbare patroonherhaling met weergaloze details en een zeer natuurgetrouwe uitstraling dankzij de baanbrekende ‘Digital Print Technology’ waarbij het dessin – waaronder de voegen – voelbaar is. Dynamic Stone is in alle opzichten meer dan compleet met zijn 4 krachtige pvc-steendessins.

“Vloeren zijn het podium waarop meubels mogen pronken!”

Het breed toepasbare allover dessin (400 serie) is naast natuurlijke grijstinten tevens beschikbaar in een fabuleus en zeer realistische koperkleur. Een vloer die opvalt, een vloer waar je een absoluut statement mee kan neerzetten en samen met natuurlijke materialen als hout, leder en natuursteen een absoluut betoverende indruk zal achterlaten. Black Tex Backing

“Dynamic Stone: voor een origineel en sprekend interieur!!”

Het indrukwekkende XL tegeldessin (800 serie) leent zich niet alleen voor extra grote ruimtes maar kan op een correcte manier toegepast ook kleinere ruimtes een bijzondere look geven. Vanzelfsprekend leent dit extra large ontwerp zich uitermate voor toepassing in de commerciële sector, van aula’s tot ontvangsthallen, restaurants of theaters.

“Een onvergetelijke indruk zowel residentieel als commercieel”

748_Interfloor-Dynamic-Stone_Kleur-427-copper_Bovenaanzicht-eettafel-hout-koperbDe hoge gebruiksclassificatie van deze Black Tex Collectie creëert eindeloze mogelijkheden. De absoluut onovertroffen Black Tex Backing – de enige échte in zijn soort – verschaft samen met de talrijke voordelen van de Dynamic vinylcollectie – de meest natuurgetrouwe en realistische PVC designvloer op 400 cm ooit! – niet te evenaren voordelen.

“De 1e en énige echte Black Tex PVC-vloer!”

Tot 40m2 los te leggen, uitermate stabiel en vormvast, onderhoudsarm, duurzaam luxueus en praktisch. Een kindvriendelijke en huisdiervriendelijke vloer die bestand is tegen water en oa de akoestiek in ruimtes verbeterend. Prettig aangenaam aan je voeten en slipbestendig waarmee Dynamic Stone tevens geschikt en daarnaast veilig en aangenaam is als keuken- of badkamervloer.

Lees meer over de talrijke voordelen van BTB of bekijk de Dynamic BTB brochure »

“Rustiek halfsteens tegel- en uniek kiezeldessin”

De reeds bestaande set ‘19-05’ bestaat uit een halfsteens dessin van rustieke beton-marmer tegels (600 serie) met een bijzonder formaat van 50 x 25 cm. Stenen vloeren zijn anno 2021 nog steeds uiterst populair onder interieurontwerpers waarbij de betonlook tegel helemaal past binnen de industriële en ‘Modern Minimal’ woontrend. Het tegeldessin van Dynamic Stone is geschikt voor iedere ruimte waar een chique of landelijke uitstraling gewenst is.

748_Interfloor-Dynamic-Stone_vinyl-collectie_kiezel-dessin

Verrassend anders is het eigenzinnige kiezeldessin (200 serie). Speels doch kordaat en helemaal van deze tijd. Inhakend op de ecostijl en een perfecte match met het op de natuur geïnspireerde wonen. Een kiezelvloer geeft een natuurlijke zuidelijke/exotisch uitstraling en past overal waar water stroomt maar is ook een absolute eyecatcher in een trendy interieur, zowel particulier als in de projectsector.

“De uitstraling van steen met de gemakken van pvc!”

Kortom, Dynamic Stone biedt vele mogelijkheden voor zeer uiteenlopende interieurs en situaties. Een absolute eyecatcher en tevens ongeëvenaard functioneel en praktisch.


Eigenschappen Dynamic Stone – set 1/2 en 2/2 – 2021 & 19-05

 • 748_Interfloor-Dynamic-Stone_Kleur-657_halfsteends-verband-marmer-betonlook-vkGebruiksclassificatie: 23 – 32 – 41
 • Toepassing: intensief woongebruik (bv werkruimte), normaal projectgebruik en licht industrieel gebruik
 • Duurzame zwarte backing (Black Tex Back)
 • Dubbele wapening waardoor extra stabiel en vormvast
 • Los te leggen tot 40 m² – kostenbesparend
 • Snijvast + hoge weerstand tegen indrukken van onderaf
 • Comfortabel en luxueus om op te lopen
 • Akoestiek verhogend en warmte isolerend
 • Natural Look oppervlaktestructuur – Mat effect
 • Slip Restaint – Antislip R10 = DS
 • 748_Interfloor-Dynamic-Stone_kleur-866-tegel_Digital-Print-voelbare-voeg-dessinPremium Protect – PU beschermde coating
 • Milieuvriendelijke backing – hergebruik van grondstoffen
 • XL tegeldessin (800 serie): 50 x 50 cm – 4 kleuren
 • Kiezeldessin (600 serie): 2 kleuren
 • Allover dessin (400 serie): 6 kleuren
 • Tegeldessin (200 serie): 50 x 25 cm – 3 kleuren

Adviesverkoopprijs € 104,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 26,00 per m²)*

De nieuwe aanvullende set 1/2 en 2/2 – 2021 van Dynamic Stone is vanaf medio juli verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


juli 2021 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (januari 2023)

Bekijk product

Deel dit bericht:

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende