Dynamic Lino – Vinylcollectie

Interfloor_Dynamic_lino_kleur265_badkamer_betonlook_black_tex_back_sfeerfoto_betonlook_zwart

“Leading in functionaliteit, kleur en stijl

Er is geen interieur of ruimte waar de krachtige vinylcollectie Dynamic Lino niet in past. Deze vertrouwde en al jaren succesvolle Black Tex Back collectie is vernieuwd en is met 6 subtiele hedendaagse tinten “leading” als het gaat om functionaliteit, kleur en stijl. De moderne kleuren met marmer en beton effect sluiten aan bij een breed scala aan interieurs.

Dynamic Lino is zeer sterk, veerkrachtig, geluiddempend, eenvoudig in onderhoud en helemaal 2024! Geschikt voor een hoge gebruiksintensiviteit waaronder zeer intensief woongebruik en zodoende toepasbaar voor iedere leefruimte. De classificatie voor normaal projectgebruik en licht industrieel gebruik maakt Dynamic Lino tevens geschikt voor een breed scala aan projectmatige toepassingen waaronder gebruik in kantoren, klaslokalen en shops.

Stijlvol én krachtig!”

De revolutionaire ‘Black Tex Backing’ geeft deze stijlvolle PVC designvloer op 400 cm breed een verscheidenheid aan krachtige eigenschappen. De uitgebreide Dynamic BTB collectie heeft dankzij de dubbele wapening extra stabiliteit en vormvastheid. Een magnifieke comfortabele vinylvloer welke door zijn ‘Natural Look’ oppervlaktestructuur een harde natuurlijke touche heeft en een realistisch en sfeervolle uitstraling krijgt.

Naast Dynamic Lino bestaat de succesvolle Dynamic collectie uit uiteenlopende steen dessins als Dynamic Marmo, Dynamic Cemento, Dynamic Stone. en Dynamic Concrete Daarnaast bevat de collectie diverse houtdessins als Dynamic Wood-3D, Dynamic Wood-XXL, Dynamic Wood Specials, en Dynamic Wood.

Bekijk en/of download de Dynamic Brochure voor meer informatie en een compleet overzicht van huidige Black Tex Back vinylkwaliteiten.


Kenmerken en eigenschappen Dynamic Lino set 23-09

 • 747259_Interfloor-Dynamic-LinoGeschikt voor intensief woongebruik – klasse 23
 • Normaal project- / licht industrieel gebruik – klasse 32/41
 • Natural Look oppervlaktestructuur met antislip weerstand
 • Premium Protect voor eenvoudig onderhoud
 • Duurzame robuuste zwarte backing (Black Tex Bac)
 • Extra stabiel en vormvast door dubbele wapening
 • Comfortabel om op te lopen
 • Isoleert warmte en geluid – akoestiek verhogend
 • Los te leggen tot 40m² – geen lijm nodig
 • Egaliserende werking – geen voorbereiding nodig bij lichte oneffenheden
 • Snijvast en met een hoge weerstand tegen indrukken van onder af
 • Milieuvriendelijke backing door hergebruik van grondstoffen – vezels in de backing
 • Linoleum dessin met subtiel marmer/beton effect, zowel in kleur als structuur

Ongeëvenaarde Dynamic Collectie met BTB

Upper-class design gerealiseerd dankzij de nieuwste technologische industriële technieken. De Dynamic collectie staat garant voor jarenlang plezier. Geluiddempend en en mits correct toegepast geschikt voor vloerverwarming en zitmeubelen met zwenkwielen.

De toegepaste Premium Protect polyurethaan finish creëert een mooi mat effect en beschermt de vloer tegen strepen, vuil, vlekken. Uiterst eenvoudig in onderhoud, raadpleeg de instructie voor vinylonderhoud en keuzehulp voor de behandeling van uw PVC vinylvloer.

Black Tex Back Backing closeup

Uiterst veilige vloer voor mens en milieu
De Dynamic collectie is geproduceerd in Europa met alle Europees geldende richtlijnen binnen het productieproces. Mede om die reden staat Interfloor 100% garant voor een duurzaam en verantwoord product. Er is een goede controle op grondstoffen en arbeidsomstandigheden waarbinnen gewerkt wordt.
De Black Tex Backing is daarnaast dankzij hergebruik van de vezels in de backing zeer milieuvriendelijk.

Adviesverkoopprijs € 114,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 28,50 per m²)*

De vernieuwde kleurenset is vanaf eind maart verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


januari 2024  –  Zwartsluis        |      * Prijs is exclusief legkosten (november 2023 – prijswijzigingen voorbehouden)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende