Interfloor-logo-white.svg

Dynamic Wood – Vinylcollectie

751_Interfloor-Dynamic-Wood_200-serie_Rustiek-Eiken“De absolute top aangevuld!”

De reeds jaren succesvolle en populaire collectie Dynamic Wood heeft na de vernieuwing in januari 2020 er nog weer een extra actueel houtdessin bij! Een 4e stalenset met een Amerikaans rustiek eiken plankdessin in 5 fenomenale kleuren. Het succes van deze toonaangevende PVC vinyl kwaliteit op 400 cm breed heeft zich meer dan bewezen. Met de in totaal 23 dessins zal vrijwel iedereen met Dynamic Wood een passende vloer bij zijn of haar interieur kunnen realiseren.

“Supersterk en toch aangenaam zacht en stil”

De Dynamic collectie met de exclusieve Black Tex Backing van Interfloor is en blijft de meest realistische PVC designvloer op 400 cm breed. Dit mede dankzij het matte uiterlijk en voelbare ‘Natural Look’ toplaag die het houtdessin een prachtig realistische en sfeervolle uitstraling geeft. Niet zo ‘hard’ als echte planken, wel met een práchtig ’natural touch’.

De unieke ‘Black Tex Backing’ is sterk genoeg om lichte verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op de te vangen waardoor het vloeroppervlak mooi strak blijft. Het vinyl is daarbij bestand tegen o.a. hakken en meubelpoten en brengt vele voordelen mee omtrent loopgeluid. De geluidsisolerende onderlaag leidt tevens tot extra loopcomfort dat vermoeidheidsverschijnselen vooral in veelgebruikte ruimtes vermindert.
De Dynamic pvc-vinylcollectie is dan ook geschikt voor alle drukbelopen vertrekken, bedrijfsmatig én particulier. Voor kantoorruimtes tot appartementen waar extra geluidsreductie steeds meer een must wordt.

“Uitermate praktisch met een subliem natuurlijk gevoel”

uitermate praktisch subliem natuurlijk waterbestendig vocht badkamer hoge kwaliteitseisen duurzaam ecologisch

De bekende polyurethaan finish geeft een warm mat effect en creëert optimale bescherming van de vloer tegen vuil en vlekken. Als bijkomend voordeel ten opzichte van een echt houten vloer is deze kamerbrede vloer een stuk voordeliger, gemakkelijker en sneller te installeren en zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Daarnaast is de vloer ‘waterbestendig’: Dynamic Wood zwelt of krimpt niet als hij aan warmte en vocht wordt blootgesteld en kan dus ook probleemloos worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming, vloerkoeling en in vochtige ruimten.

“The sustainable and easy to fit flooring solution”

Dynamic Wood is volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen geproduceerd als alle producten van de Dynamic Collectie en tevens duurzaam en ecologisch verantwoord door de mogelijke terugwinning van grondstoffen. Bekijk de Dynamic Brochure »

751_Interfloor-Dynamic-Wood_700-serie_PVC-vinyl-kamerbreed

Deze uitgebreide collectie is verdeeld onder 4 stalensets met een keus van maar liefst 23 decors in 3 pvc-plankformaten en 5 soorten houtdessins. Gericht om iedere ruimte en elk interieur door middel van een passende vloer de gewenste sfeer mee te geven. De kleuren die hun kracht afgelopen jaren hebben bewezen zijn behouden. Modieuze kleuren zijn toegevoegd waaronder rustige lichte tot witte vloerdelen, prachtig in bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur.

Inspringend op de nog steeds toenemende populariteit van grotere afmetingen op de vloer zijn er drie dessins met XL PVC-planken van 150 x 20 cm.

Een stevig formaat voor de nodige grandeur!


Eigenschappen Dynamic Wood – 1/3 – 2/3 – 3/3 – 2020 en 20-10

 • G751296_Interfloor-Dynamic-Wood_extra-hanger_Amerikaans-rustiek-eikenebruiksclassificatie: 23 – 32 – 41
 • Toepassing: intensief woongebruik, normaal tot zwaar werkgebruik en licht industrieel gebruik
 • Duurzame Black Tex Backing:
 • Dubbele wapening – zeer stabiel en vormvast
 • Egaliserende werking – bij lichte oneffenheden geen voorbereiding nodig
 • Los te leggen tot 40 m² – geen lijm nodig (kostenbesparend)
 • Snijvast met hoge weerstand tegen indrukken van onderaf
 • Comfortabel en luxueus om op te lopen
 • Interfloor-Dynamic_Getest_Black-Tex-Back_Natural-Look_PU-finish_AntislipAkoestiek verhogend – geluidsisolatie + 18 dB
 • Natural Look oppervlaktestructuur
 • Extra antislip weerstand – R10 = DS
 • keus decors klankformaten gewenste sfeer modieuze kleuren lichte vloerdelen Scandinavisch interieurPU Laquer – voor eenvoudig onderhoud
 • Milieuvriendelijke backing – door hergebruik van grondstoffen
 • 200, 700 en 900 plankdessin: 150 x 20 cm
 • 600 plankdessin: 150 x 18,2 cm
 • 800 plankdessin: 150 x 16,6 cm
 • Totaal 23 houtdecors in 5 verschillende houtmotieven

Adviesverkoopprijs € 109,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 27,50 per m²)*

Vanaf medio december verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


december 2020 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (november 2023)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende