Rimini-SDN – Tapijtcollectie

"Een sublieme prijs-kwaliteit verhouding!"

De tapijtkwaliteit Rimini-SDN kenmerkt zicht door prachtig glanzende en zachte Solution Dyed Polyamide Soft Yarn garens. Die verschaffen dit gesneden pooltapijt uitzonderlijke eigenschappen.

Bovendien is de Rimini-SDN een uiterst betaalbare vloerbedekking met name ontworpen voor veelzijdige toepassing in slaapvertrekken en kinderkamers.

“Duurzaam en onderhoudsvriendelijk Solution Dyed Nylon”

Rimini-SDN is vervaardigd van 100% polyamide 6.0 SDN-garens met talloze uitzonderlijke eigenschappen. Dit bleekmiddelbestendige garen is uitermate onderhoudsvriendelijk, veilig tegen vlekken en “bleach cleanable”.

Tijdens het productieproces van SDN wordt de kleur reeds toegevoegd aan de filamentpasta alvorens er garens van gemaakt worden. Dit brengt diverse voordelen met zich mee: vloerbedekking van deze door-en-door geverfde garens is o.a. uitermate UV bestendig en daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk.

“Uitermate kleurvast en eenvoudig in onderhoud”

Solution Dyed nylon is van zichzelf zeer slijtvast en vlekbestendig. Over het algemeen volstaat regelmatig stofzuigen om het tapijt langdurig representatief te houden. Wanneer een eventuele vlek niet met gewoon water te verwijderen is kan veilig een bleekmiddeloplossing gebruikt worden.

Lees meer over SDN tapijtgaren »

"Een goede en uitermate voordelige keus voor woonvertrekken"

Een groot voordeel van Rimini-SDN is zijn aantrekkelijke prijs. Het is een uiterst betaalbare vloerbedekking met name ontworpen voor veelzijdige toepassing in minder intensief gebruikte vertrekken als slaap- en kinderkamers.

Dankzij de SDN garens heeft deze kamerbrede vloerbedekking geen kleurverschillen op de naad en kunnen banen tapijt zonder snijverlies naast elkaar gelegd worden. Dit levert tevens een besparing in kosten wat deze kwaliteit nog voordeliger maakt.

"Duurzaam en milieubewust mede dankzij besparing in water en energie"

Het verfproces Solution Dyed Nylon vermindert de ecologische voetafdruk door beperking van energie- en watergebruik. Zo past ook Rimini-SDN in deze tijd waarin we de milieu impact van ons producten willen verlagen.

Zoals vrijwel alle vloerbedekkingen van Interfloor is ook Rimini-SDN GUT getest. Dit label staat garant voor tapijt geproduceerde met respect voor het milieu, veiligheid, (binnenlucht)kwaliteit en comfort.

“Fraai glanzend in een fantastisch hedendaags kleurenpalet"​

Rimini-SDN is dankzij de Soft Yarn garens aangenaam zacht en heeft een prachtige glans. De uni samenstelling lenen zicht perfect voor een modern en minimalistische stijl. Het trendy kleurenpalet bestaat naast rustige naturellen uit heldere kleuren als Golden-yellow en Terra-orange. Voor wie de natuur in huis wil halen kunnen kleuren als Camel en Blue Ocean een prachtige rol spelen.

Kenmerken en eigenschappen Rimini-SDN – set 21-10

 • Gebruiksclassificatie: 22 (licht woongebruik)
 • Poolmateriaal: 100% Polyamide 6.0 Solution Dyed
 • Solution Dyed Nylon Soft Yarn – Bleekmiddelbestendig
 • Onderhoudsarm en vuil werend
 • Lichtechtheid > 7 (op schaal 1-7)
 • Geen kleurverschillen op de naad
 • Minder snijverlies bij het leggen – kosten sparend
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Trappen en zwenkwielen: wonen geschikt
 • Verkrijgbaar in 14 trendy kleuren
 • PRODIS certificering en GUT getest nr: 55EDFC6B

Tijdelijk verkrijgbaar voor een introductieprijs van € 89,- (normaal € 99,-) per strekkende meter op 400 cm breed (€ 22,25 per m²) *
Rimini-SDN is vanaf eind november verkrijgbaar bij uw woninginrichter.

november 2021 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (januari 2023 – prijswijzigingen voorbehouden)

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende