Beverly – Tapijtcollectie

image 8 of 9 – Interfloor Beverly – kleur 793 – Living close-up

“Enjoy ultimate luxury and comfort”

De ultra hoogpolige Beverly is een extreem weelderige tapijtcollectie! Deze meest luxueuze Interfloor kwaliteit is vervaardigd van 100% hoogwaardig Ultra Soft Opal polyamide garen en heeft een poolgewicht van maar liefst 2500 gram per m2!

De hoogpolige 2-draads getwijnde garens zijn ragfijn en hebben een hoogte van maar liefst 10mm waardoor een bijzonder levendige structuur met bijzondere schaduwwerkingen ontstaat. Het ultiem zachte Gentle Touch Yarn zorgen voor behaaglijk woongenot en een ultiem comfortabele vloerbedekking.

De Imprel Opal Soft@home garens zijn perfect vuil- en vlek bestendig, permanent antistatisch en kleurvast waardoor u lang van het comfort van dit duurzame tapijt zult kunnen genieten. De gesneden pool draagt daarnaast effectief bij aan de demping van geluid met zijn contactgeluidsisolatie van maar liefst 28 decibel. Hierdoor vermindert het contactgeluid aanzienlijk en verbeterd de akoestiek in de ruimte structureel.

De akoestiek van een gehorig of minimalistisch interieur kan alleen al door het toepassen van een karpet van Beverly uitermate verbeteren.

“An exclusive luxurious carpet”

045_Interfloor-Beverly-karpet_tapijt-collectie

De kamerbrede vloerbedekking Beverly is dan ook perfect toe te passen als karpet op maat, in ieder gewenste vorm en afmeting. Lees meer en bekijk de verschillende afwerkingsmogelijkheden op de pagina ‘Karpetten op Maat‘ of laat u adviseren bij uw Interfloor Dealer.

Beverly is vervaardigd met een ‘Twinback Backing’ voor nog meer comfort en optimale stoffeer eigenschappen. Ook deze indrukwekkende kwaliteit is in een erkend onafhankelijk testlab getest op alle essentiële zaken die een rol spelen bij de aanschaf van tapijt. Gecertificeerd met het ‘Gut label’, voor milieuvriendelijk tapijt zonder schadelijke stoffen gedurende zijn gehele levensloop, van productie tot recycling.

Beverly is verkrijgbaar in 16 uni kleuren waaronder uiteenlopende en uitgesproken tinten als okergeel, steenrood, saffierblauw en intens zwart. Tevens bevat het palet meerdere veelzijdig toepasbare naturel tinten.

Een stijlvolle verfijnde vloer van indrukwekkende kwaliteit en luxe die intensief gebruikt kan worden in iedere ruimte in huis, van trap en werkkamer tot normaal project gebruik.


Kenmerken en eigenschappen Beverly – set 18-12

 • 045765_Interfloor-BeverlyGebruiksclassificatie: 23 en 32
 • Intensief woongebruik en normaal project gebruik
 • Trappen en zwenkwielen: woon gebruik
 • Poolgewicht: ca. 2500 g/m2
 • Uitermate comfortabel – Comfortklasse 5!
 • Poolmateriaal: Imprel Opal – Zijdeglans
 • 100% polyamide 6.0 Soft@home Ultra Soft Yarn
 • Permanent antistatisch
 • Twinback backing – extra comfort en optimale stoffeer eigenschappen
 • Akoestiek verhogend – contactgeluidsisolatie ca. 28 dB
 • PIT en Gut Tested – Reg nr: 1CA00CE8
 • Verkrijgbaar in 16 uni kleuren

Adviesverkoopprijs € 349,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 87,25 per m²)*

Verkrijgbaar vanaf medio februari bij uw woning- en projectinrichter.


januari 2019  –  Zwartsluis   |   * Prijs is exclusief legkosten (januari 2023 – prijswijzigingen voorbehouden)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende