Interfloor-logo-white.svg

Dynamic Wood-XL Fishbone – Vinylcollectie

763_Interfloor-Dynamic-Wood-XL-Fishbone_Kleur-F15_Woonkamer-hout-haard-visgraten-pvc-vloer“XL visgraat plank van maar liefst 70×15 cm”

Een absoluut indrukwekkende aanvulling op de Dynamic Black Tex collectie! Dynamic Wood-XL Fishbone kenmerkt zich door zijn robuuste XL-plankdessin. Een pvc-vloer waarbij herhaling van het patroon nauwelijks waarneembaar is mede dankzij de Digital Print Technologie en zijn grote rapport.

“Tijdloos, stijlvol en razend populair!”

Het visgraatmotief is tijdloos, een patroon van duizenden jaren oud en momenteel óntzettend geliefd. Een visgraat vloer is een echte klassieker en veelvuldig toegepast voor een traditioneel landelijk of vintage look.

“Spectaculair, inspirerend, met temperament”

Dynamic Wood-XL Fishbone geeft iedere ruimte zonder twijfel een uniek karakter. Een vloer die een woonruimte tot een persoonlijke, warme en sfeervolle plek omtovert. Van monumentaal pand tot nieuwbouwwoning, van woonkamer tot keuken.

“Creëer dynamiek, energie en elegantie met Dynamic Wood-Xl Fishbone”

Het zigzagpatroon is allesbehalve saai en creëert gevoel voor beweging en unieke energie. Een elegante vloer die een groot gevoel van luxe teweegbrengt en een uitstraling die de esthetiek van elke ruimte zal verbeteren.

Het fishbone design zal over het algemeen in de lengte van een ruimte gelegd worden, van origine richting het binnenvallende licht. Gezien Dynamic Wood-XL Fishbone van duurzaam UV bestendig PVC vervaardig is kan het patroon in ieder gewenste richting gelegd worden. Het kwartslag draaien resulteert in een eigentijds ‘elleboogpatroon’, een vloer die op vele manieren gebruikt kan worden.

“Extra groot visgraat dessin als statement!”

Een visgraat vloerpatroon hoeft niet in het gehele huis toegepast te worden, toegepast in bepaalde ruimtes voelt de vloer extra speciaal aan. Dynamic Wood-XL-Fishbone kan prachtig gecombineerd worden met andere materialen en vloeren met bijvoorbeeld cementlook.

Dynamic Wood-XL-Fishbone is zeker ook commercieel interessant en inspirerend. Ze komt prachtig tot uiting in grotere ruimtes zodat het opvallende patroon goed te zien is. Een vloer als opvallend designelement, van overweldigende entree of trendy shop tot kantoor en restaurant.

763_Interfloor-Dynamic-Wood-XL-Fishbone_Kleur-F48_Harringbone-Floor_Entree-foyer_PVC-vinyl11“Opvallend anders én uiterst praktisch!”

Een vloer die naast de WOW-factor uitblinkt in functionaliteit en duurzaamheid. De bekende Black Tex Backing biedt deze comfortabele PVC-designvloer vele extra’s voor zowel de gebruiker als de installateur.

Bekijk alle voordelen van BTB of de Dynamic brochure »

Levensecht, duurzaam en zeer betaalbaar!

Een krachtige en ultiem natuurgetrouwe naadloze vloer die – ten opzichte van een echte houten visgraatvloer – vlekbestendig, onderhoudsarm, geluidsisolerend en waterbestendig is. Daarnaast is Dynamic Wood-XL Fishbone prijstechnisch zeer gunstig. Een betaalbaar alternatief met een levensechte look.


Eigenschappen Dynamic Wood-XL Fishbone – set 21-09

 • 763_Interfloor-Dynamic-Wood-XL-Fishbone_4-natuurlijke-houttintenGebruiksclassificatie: 23 – 32 – 41 | Intensief woon-, normaal project- en licht industrieel gebruik
 • Duurzame zwarte backing (Black Tex Backing)
 • Dubbele wapening – extra stabiel en vormvast
 • Los te leggen tot 40 m² – kostenbesparend
 • Snijvast met hoge weerstand tegen indrukken van onderaf
 • Comfortabel en luxueus om op te lopen
 • Akoestiek verbeterend en warmte isolerend
 • Natural Look oppervlaktestructuur – Mat effect
 • Slip Restaint – Antislip R10 = DS
 • Premium Protect – PU beschermde coating
 • Printtechniek: Digital Print Technology
 • Milieuvriendelijke backing – hergebruik van grondstoffen
 • Plankformaat: 70 x 15 cm
 • Rapport: 150 x 400 cm

Adviesverkoopprijs € 114,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 28,50 per m²)* Dynamic Wood-XL Fishbone is vanaf medio september verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


september 2021 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (januari 2023)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende