Myscrete – Tapijtcollectie

“Is het beton of tapijt…?”

De succesvolle tapijtcollectie Myscrete is vernieuwd met een prachtig eigentijds kleurenpalet! Deze comfortabele vloer heeft de uitstraling van een stoere betonnen vloer maar beschikt over alle voordelen van tapijt; is aangenaam zacht, warm aan de voeten en geluiddempend.

De stoere ruwe sfeer wordt gecreëerd door zijn gemêleerde concrete dessin – samengesteld met zorgvuldig gekozen ton sur ton tinten. De collectie bestaat uit 5 prachtige variaties ‘Industrial Greys’ en tevens 5 opvallende actuele kleuren als goudgeel, mosgroen en koperrood.

“Een karakteristieke vloer ook projectmatig!”

Gemaakt van 100% Imprel sterke en veerkrachtige polyamide garens is deze gesneden pool toepasbaar voor vrijwel iedere ruimte in huis. Zijn classificatie voor normaal projectgebruik maakt het tevens mogelijk een prachtig industriële of opvallend karakteristieke sfeer te creëren in commerciële ruimtes.

363_Interfloor-Myscrete_tapijt-collectie

Myscrete leent zich tevens perfect voor gebruik op trappen en is uitermate geschikt om toe te passen als karpet. Laat een sfeervol vloerkleed op ieder gewenste maat maken voor bij uw zithoek of als comfortabel karpet in uw slaapkamer. Zie voor de diverse afwerkingsmogelijkheden “karpet op maat”.

“Sturdy with personality”

Myscrete heeft de capaciteit een ruimte een gedaanteverandering te geven door zijn hippe betonlook dessin. Misschien een tikje verwarrend op het eerste oog – wanneer doordringt dat het tapijt is – maar de subtiele en natuurlijke kleurnuances zullen een ruimte in evenwicht te brengen.

“Inspiring as nature!”

De opvallende kleuren zullen op hun beurt een onmiskenbare indruk achterlaten. Zo kan de mosgroen samen met materialen als hout en koper een fantastisch natuurlijke interieurstijl creëren.
Kortom, voor de liefhebber van zijn interieur, voor een authentieke sfeer of juist weerbarstige uitstraling is Myscrete de perfecte vloer!

Interfloor-Myscrete-Brochure_voorzijde

Brochure Interfloor Myscrete

Ter zijne tijd zal er een nieuwe brochure Myscrete beschikbaar komen. Voor een sfeerimpressie, rapportfoto’s en mogelijke karpetafwerkingen bekijk de digitale folder ‘Myscrete 2017’.

Een duurzaam GUT getest tapijt met Prodis certificaat

Myscrete is getest op schadelijke stoffen en emissies en evenals de andere Interfloor vloeren GUT (vereniging van milieuvriendelijke tapijten) gecertificeerd. Dit productpaspoort is aangepast aan de huidige eisen voor een geoptimaliseerde circulaire economie en vele duurzaamheidaspecten. Zo is ook Myscrete een bewuste keus.


Kenmerken en eigenschappen Myscrete – set 17-07

 • Gebruiksclassificering: 23 en 32
 • Toepassing: zwaar woongebruik – normaal projectgebruik
 • Poolmateriaal: 100% polyamide IMPREL®
 • Verfmethode: Chromojet Exclusive Printing
 • Zwenkwielen: wonen geschikt
 • Trappen: wonen geschikt
 • Rapport: 800cm x 396cm
 • Akoestiek verhogend – contactgeluidsisolatie ca. 20dB
 • Verkrijgbaar in 10 nieuwe kleurcombinaties
 • Uitermate geschikt als Maatwerk Karpet
 • PRODIS gecertificeerd en Gut Tested

Adviesverkoopprijs € 179,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 44,75 per m²)*

De vernieuwde Myscrete collectie ‘21-07’ is vanaf begin september verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


augustus 2021 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (juni 2022)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende