Interfloor-logo-white.svg

Linear Project-SDN – Tapijtcollectie

281_Interfloor-Linear-Project-SDN_Kleur-842_Hotel-Self-Restaurant-IndustrieelEen stijlvolle en uiterst krachtige vloerbedekking geproduceerd met Solution Dyed garen! Linear Project-SDN kenmerkt zich door zijn modern tweekleurig gelijnde structuur. Dit rechtlijnige effect in combinatie met de vele frisse opvallende kleurmogelijkheden creëert een sublieme vrijheid om op creatieve wijze de vloer van vrijwel iedere ruimte samen te stellen

“Ultra sterk, brandwerend en slijtvast”

Solution Dyed garen verschaft met zijn unieke eigenschappen deze tapijtkwaliteit de allerbeste (project)eigenschappen. Het door-en-door-geverfde garen is uitermate kleurvast, UV- en bleekmiddelbestendig. Linear Project-SDN is van zichzelf vlekbestendig en vuilafstotend en buitengewoon onderhoudsvriendelijk.

“Duurzaam, hygiënisch en met perfecte legeigenschappen”

Solution Dyed Nylon creëert daarbij diverse voordelen tijdens het leggen van de vloer. Door het ontbreken van kleurverschillen op de naad kunnen de banen tapijt naast elkaar gelegd worden en is het snijverlies beperkt wat kosten bespaard. Linear Project-SDN zal zijn mooie en strakke uiterlijk behouden ook bij zwaar projectmatig gebruik waar ernstige vlekken met een agressief reinigingsmiddel als een chlooroplossing verwijderd kunnen worden.

281_Interfloor-Linear-Project-SDN_Kleur-806_Portaal-racefiets

“Levendig en fraai tweekleurig gelinieerd”

Het gestreepte patroon van deze lussenpool geeft een ruimte een absoluut karaktervolle uitstraling. Toegepast in de lengte zal het een ruimte verlengen, richting en beweging geven. Een smalle ruimte kan een stuk ruimer en breder ogen wanneer een vloer als Linear Project-SDN in de breedte wordt gelegd.

Het 2×2 draads garen is harmonisch tweekleurig, iedere kleursamenstelling bestaat naast een vaak felle pakkende kleur uit een neutraliserende greige. Kleuren als ‘Signaalrood’, ‘Koninklijk Oranje’ of ‘Appelgroen’ zullen iedere ruimte verkwikken. Voor een meer neutrale ondergrond zitten er diverse beiges en greiges in het palet.

“Ongeëvenaard krachtig voor intensief gebruik”

Linear Project-SDN heeft de hoogte gebruiksclassificatie toegekend waarmee deze projectkwaliteit geschikt is voor het meest intensieve gebruik zowel particulier als commercieel. Stoer, zakelijk én functioneel, van kantoortuinen tot scholen, restaurants tot druk belopen lobby’s.

281_Interfloor-Linear-Project-SDN_Kleur-878_Close-up_zwenkwiel-Soluction-Dyed-Nylon

Ook meubels met zwenkwielen zijn geen probleem voor deze krachtpatser evenals gebruik op trappen waar zijn gelijnde uiterlijk een creatief accent met prachtig effect teweegbrengt.

“Een bewuste vloer in vele opzichten”

Het Solution Dyed verfproces van SDN is milieuvriendelijk en efficiënt door o.a. het beperkte afval, water- en energiegebruik tijdens het productieproces. Zijn kracht staat garant voor een jarenlang weergaloze vloer waarmee Linear Project-SDN een duurzaam product is. Passend in deze tijd waarin we ons bewust zijn van de kostbaarheid van grondstoffen en het nut van kwaliteit ook ten opzichte van het milieu.

Lees meer over SDN of bekijk de brochure»


Kenmerken Linear Project-SDN – set 21-06

 • 281_Interfloor-Linear-Project-SDN_Stalenhanger-Nieuwe-LookGebruiksclassificatie: 33 en 23
 • Toepassing: Intensief project- & woongebruik
 • Poolmateriaal: 100% polyamide 6.0 Solution Dyed
 • Solution Dyed Nylon in 2 kleuren – Bleekmiddelbestendig
 • Onderhoudsarm en vuilwerend: dankzij SDN
 • 100% UV-bestendig – Lichtechtheid > 7 (op schaal 1-7)
 • Kleurvast – geen kleurverschillen op de naad
 • Minder snijverlies bij het leggen – kosten sparend
 • Akoestiek verhogend – Contactgeluidsisolatie ca. 25 dB
 • Zwenkwielen: wonen & werken geschikt
 • Trappen: wonen & werken geschikt
 • Verkrijgbaar in 12 uiteenlopende kleuren
 • PRODIS gecertificeerd en Gut Tested

SDN_SolutionDyedNylon_logoAdviesverkoopprijs slechts € 129,- per strekkende meter op 400 cm breed, (€ 32,25 per m²) *

Linear Project-SDN is vanaf medio juli verkrijgbaar bij uw woning- en projectinrichter.


juli 2021 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten (januari 2023)

Bekijk product

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende