Interfloor-logo-white.svg

Fortuna Project-SDN – Tapijtcollectie

“Een ultiem functioneel tapijt voor het méést intensieve gebruik!”

Fortuna Project-SDN is een ultra sterk en slijtvast lussenpool tapijt. Geclassificeerd voor het hoogste woon- en projectgebruik waardoor uitermate geschikt voor de méést intensieve interieur en commerciële toepassingen!

De slijtvaste Solution Dyed Nylon garens verschaffen dit – speciaal voor de projectmarkt ontwikkelde – tapijt uitzonderlijke eigenschappen. Ongeëvenaard krachtig, kleurvast, bleekmiddelbestendig en daarmee ook uitermate hygiënisch waardoor tevens een ideale vloerbedekking voor bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen.

“Vervaardigd van Solution Dyed Nylon – extra functioneel en duurzaam!”

De kracht van SDN tapijt is ondertussen meer dan bewezen, een uitermate efficiënt materiaal voor vloerbedekking doordat het niet alleen kleurecht is maar ook UV- en chloorbestendig. Zonlicht richt vrijwel geen schade aan en er kan gebruik worden gemaakt van agressieve reinigingsmiddelen al zal dit niet snel nodig zijn doordat het tapijt zeer vuil en vlekbestendig is.

Bekijk de digitale brochure Solution Dyed Nylon Tapijtgaren »

“Een spannend & trendy kleurenpalet van maar liefst 22 uiteenlopende kleuren”

Fortuna Project-SDN is verkrijgbaar in maar liefst 22 stijlvolle uni en ton-sur-ton kleuren. Van fris groen-geel en gedurfd oranje tot temperamentvol roze, felle tinten die opvallen maar ook rustige naturellen. 

Een zeer ruim pallet gericht op de actuele en komende interieurtrends waarmee de meest creatieve combinaties mogelijk zijn door het toepassen van diverse kleuren. Zo kan een ruimte onder een tafel of zithoek in een andere kleur toegepast worden in ieder gewenst formaat of vorm – van rond tot XXL – om een stijlvol beeld te creëren en interieur elementen te benadrukken.

“Een kamerbreed tapijt en vanaf 50m² tevens verkrijgbaar in tegels

Fortuna Project-SDN is net als alle Interfloor vloerbedekking een kamerbreed tapijt echter indien gewenst vanaf 50m² ook verkrijgbaar in tapijttegels net als een aantal andere Interfloor projecttapijten. Neem hiervoor contact op met uw Interfloor Dealer. De uitgebreide kleuropties lenen zich ook bij tapijttegels perfect voor speelse en efficiënte ruimte indelingen.

“Een milieubewuste keus oa. door besparing van water en energie”

Dankzij het duurzame verfproces van Solution Dyed Nylon wordt o.a. energie- en watergebruik vermindert. Dit is van grote waarde in onze huidige maatschappij waarbij zowel wij als leverancier als de producenten waarmee wij samenwerken, streven naar een minimale milieubelasting en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

De kracht van Fortuna Project-SDN zorgt ervoor dat dit tapijt jarenlang een onmiskenbaar en smetteloos uiterlijk zal behouden bij het juiste gebruik. Getest door de Universiteit Gent op gebieden als milieu, veiligheid, luchtkwaliteit en comfort.

“Een prachtige fijne multi-toepasbare lussenpool van 2×2 draads garen in 3 kleuren”

Dit projecttapijt is gemaakt van 3-kleurig garen waardoor er prachtige gemêleerde kleuren ontstaan. Een onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk tapijt door het SDN garen maar ook doordat tijdelijke pluisjes en vlekken niet snel zullen opvallen. De fijne lage polen van dit bouclé tapijt zijn makkelijk bij stofzuigen en zeer geschikt voor onder andere bureaustoelen.

“Een fraai hoogwaardige en economische vloeroplossing voor moderne en duurzame interieurconcepten”

“Een ultiem functioneel tapijt voor het méést intensieve gebruik!”

Fortuna Project-SDN is een ultra sterk en slijtvast lussenpool tapijt. Geclassificeerd voor het hoogste woon- en projectgebruik waardoor uitermate geschikt voor de méést intensieve interieur en commerciële toepassingen!

De Solution Dyed Nylon garens verschaffen dit – speciaal voor de projectmarkt ontwikkelde – tapijt uitzonderlijke eigenschappen. Ongeëvenaard krachtig, kleurvast, bleekmiddelbestendig en daarmee ook uitermate hygiënisch waardoor tevens een ideale vloerbedekking voor bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen.

“Vervaardigd van Solution Dyed Nylon, extra functioneel en duurzaam!”

De kracht van SDN tapijt is ondertussen meer dan bewezen, een uitermate efficiënt materiaal voor vloerbedekking doordat het niet alleen kleurecht maar ook UV- en chloorbestendig is. Zonlicht richt vrijwel geen schade aan en er kan gebruik worden gemaakt van agressieve reinigingsmiddelen al zal dit niet snel nodig zijn doordat het tapijt zeer vuil- en vlekbestendig is.

Bekijk de digitale brochure Solution Dyed Nylon Tapijtgaren »

“Een spannend & trendy palet van maar liefst 22 kleuren”

Fortuna Project-SDN is verkrijgbaar in maar liefst 22 stijlvolle uni en ton-sur-ton kleuren. Van fris groen-geel en gedurfd oranje tot temperamentvol roze, felle tinten die opvallen maar ook rustige naturellen. 

Een zeer ruim kleurpallet gericht op de actuele en komende interieurtrends waarmee de meest creatieve combinaties mogelijk zijn door het toepassen van diverse kleuren.
Zo kan een ruimte onder een tafel of zithoek in een andere kleur toegepast worden in ieder gewenst formaat of vorm – van rond tot XXL – om een stijlvol beeld te creëren en interieur elementen te benadrukken.

“Een kamerbreed tapijt en vanaf 50m² tevens verkrijgbaar in tegels

Fortuna Project-SDN is net als alle Interfloor vloerbedekking een kamerbreed tapijt echter indien gewenst vanaf 50 m² ook verkrijgbaar in tapijttegels. Neem hiervoor contact op met uw Interfloor Dealer. De uitgebreide kleuropties lenen zich ook bij tapijttegels perfect voor speelse en efficiënte ruimte indelingen.

“Een milieubewuste keus oa dankzij besparing van water en energie”

Door het verfproces van Solution Dyed Nylon wordt o.a. energie- en watergebruik vermindert. Dit is van grote waarde in onze huidige maatschappij waarbij zowel wij als leverancier, als de producenten waarmee wij samenwerken, streven naar een minimale milieubelasting en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

De kracht van Fortuna Project-SDN zorgt ervoor dat dit tapijt jarenlang een onmiskenbaar en smetteloos uiterlijk zal behouden bij het juiste gebruik.
Getest door de Universiteit Gent op gebieden als milieu, veiligheid, luchtkwaliteit en comfort.

“Een prachtige fijne multi-toepasbare lussenpool van 2×2 draads garen in 3 kleuren”

Dit projecttapijt is gemaakt van 3-kleurig garen waardoor er prachtige gemêleerde kleuren ontstaan. Een onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk tapijt door het SDN garen maar ook doordat tijdelijke pluisjes en vlekken niet snel zullen opvallen.

De fijne lage polen van dit bouclé tapijt zijn makkelijk bij stofzuigen en zeer geschikt voor o.a. bureaustoelen.

“Een fraai hoogwaardige en economische vloeroplossing voor moderne en duurzame interieurconcepten”

Kenmerken en eigenschappen Fortuna Project-SDN – set 22-06

 • Gebruiksclassificatie: 33 en 23 (meest intensieve gebruik)
 • Poolmateriaal: 100% Polyamide 6.0 Solution Dyed Nylon
 • Bleekmiddelbestendig 3 kleurig SDN garen
 • Onderhoudsarm en vuil werend
 • Lichtechtheid > 7 (op schaal 1-7)
 • Geen kleurverschillen op de naden
 • Waardoor snijverlies beperkt en kosten bespaard
 • Geluid dempend en akoestiek verbeterend
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Trappen en zwenkwielen: wonen & werken geschikt
 • Verkrijgbaar in 22 uni en ton-sur-ton kleuren
 • Onafhankelijk getest door Universiteit Gent: nr 22-0431-03

Adviesverkoopprijs € 119,- per strekkende meter op 400 cm breed (€ 29,75 per m²) *
Fortuna Project-SDN is vanaf eind augustus verkrijgbaar bij uw woning- en projectinrichter.

augustus 2022 – Zwartsluis | * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht.

gerelateerde berichten

Vorige
Volgende